HIGH FEVER

39,99 elke 2 maanden

2-maandelijks abonnement

Schrijf je nu in en ontvang je eerste EcoFever Box.
De box is telkens gevuld met 6 à 8 milieuvriendelijke, herbruikbare en hippe producten die je helpen om dagelijks minder minder afval te produceren.
Van keuken tot badkamer, van slaapkamer tot bureau.

Categorie:

Beschrijving

Catch de Fever en wordt de hipste, meest ecologische versie van jezelf!

Je ontvangt elke 2 maanden een nieuwe, gerecycleerde (uiteraard!) box om je te helpen om elke week minder afval te produceren en om, door middel van hippe, milieuvriendelijke alternatieven, je ecologische afdruk stap per stap te verkleinen.

Wanneer je de eerste EcoFever box bestelt, schrijf je automatisch in en krijg je zo elke 2 maanden een nieuwe box bij je thuis geleverd. Je kan het abonnement natuurlijk ten allen tijde stopzetten of even pauzeren indien gewenst.

De box wordt verstuurd in de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december.

Bij inschrijving ga je akkoord met de 2-maandelijkse betaling, en dit de 15de van de maand waarin er geen box wordt verstuurd. Hiervan wordt je telkens per e-mail op de hoogte gebracht.

Verzenden kan momenteel binnen België en naar Nederland.

Om het met de woorden van zero waste-chef Anne-Marie Bonneau te zeggen: ‘We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly.

** Artikelen kunnen afwijken, box per box en zijn niet noodzakelijk dezelfde als op de getoonde afbeelding. Let ook dat je box artikelen kan bevatten in een andere kleur dan aangegeven in de afbeeldingen.