hippe ecologische producten

Catch the Fever

Zeer hoge koorts, extreem hoge koorts! Dat is de diagnose die we nu wel kunnen stellen want we zijn… LIVE! De voorbije maanden hebben we niet stilgezeten en we zijn dan ook zeer blij met het huidige resultaat.

De eerste patiënten zijn reeds een feit en we hopen natuurlijk dat de EcoFever zich als lopend vuurtje mag verspreiden aangezien dit de enige, echte gezonde koorts is.

We weten met z’n allen dat het vijf na twaalf is en dat er niet zoiets bestaat als een planeet B (Ook al zegt de Colruyt van wel, no offense hoor Jef ;), het is niet altijd makkelijk om die goede, oude gewoontes los te laten. Denk maar aan die herbruikbare tas(sen) die je steeds thuis vergeet en daar pas achterkomt aan de kassa van de supermarkt, hetzelfde met de groente-en fruit zakjes. Maar hey, we reppen ons wel naar huis wanneer we onze telefoon zijn vergeten,… dus er is nog hoop! Tuurlijk is er hoop!

Want alle beetjes helpen en het is nét daarom dat we zijn gestart met EcoFever om met z’n allen telkens een stapje in de goede richting te zetten.

Steek dus zoveel mogelijk mensen aan, Let’s catch the Fever!

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top